Volop genieten tijdens zomerkamp 3

Deze maand zijn de Pasuk tieners op jeugdkamp geweest. Een geweldige ervaring en een welkome afsluiting van een intensief schooljaar van quarantaine en thuisonderwijs. Vier dagen lang kampeerden de jongeren op een ecofarm – even helemaal weg uit de drukte van de stad. De prachtige, stille natuur was de ideale plek voor ontspanning, spelletjes en Bijbelstudies. En natuurlijk gezond en voedzaam eten, dat ze met elkaar mochten bereiden. Bekijk het filmpje waarin drie scholieren hun herinneringen met ons delen en lees onder de video verder over het zomerkamp.

Thema
Het thema van het kamp “EndGame” was gekozen om de jongeren bewust te laten nadenken over het grootste doel voor hun leven. Tijdens de dagelijkse Bijbelstudies stond pastor Russel stil bij de kortstondigheid van het leven en riep de Pasuk tieners op zich voor te bereiden op de komende ontmoeting met hun Schepper, door bekering en geloof in het werk van Jezus Christus. De samenkomsten – iedere ochtend om 5 uur en ’s avonds na het avondeten – hebben diepe indruk gemaakt op de tieners, die opgroeien in een dagelijkse omgeving vol verslaving, misbruik en andere vormen van duisternis.

Activiteiten
Door diverse spelletjes en opdrachten hebben de Pasuk scholieren leren plannen, samenwerken en strijden. De 40 tieners werden verdeeld in groepen en elk team moest vanaf het busstation zelf hun weg vinden naar de kampeerplek, aan de hand van een schatkaart met diverse raadsels. Op de ecofarm leerden de kinderen met elkaar het eten te bereiden, waarvoor elk team een scharrelkip mocht vangen en die zelf klaarmaken boven een kampvuurtje. Prachtig om hierin de verschillende talenten van de kinderen te zien.

Wilt u bijdragen?
Het tienerkamp was een groot succes en met Gods hulp hopen we dit ieder jaar te herhalen. Ook zijn we voornemens om zo spoedig mogelijk een buitenactiviteit te organiseren voor de basisschoolkinderen. Tenminste, zodra de lokale overheid toestaat dat deze jongste leeftijdscategorie eindelijk het huis mag verlaten. Helaas moeten zij vanwege de geldende coronamaatregelen nog steeds binnen blijven.

Als u een donatie wilt doen voor de bekostiging van dit soort prachtige activiteiten, dan kan dat hieronder. Alvast bedankt!

DONEER + BLIJF OP DE HOOGTE

IDEAL of PAYPAL
Goed om te weten: Pasuk Foundation wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de aangifte inkomstenbelasting.

DONEER ANONIEM

BANKOVERSCHRIJVING
NL11 ABNA 0415 2876 26 t.n.v. Pasuk Foundation, o.v.v. “Gift”

IDEAL of PAYPAL
Goed om te weten: Pasuk Foundation wordt door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de aangifte inkomstenbelasting.

Foto's
Bekijk hieronder foto's van het Pasuk jeugdkamp, en onderaan deze pagina een uitgebreide terugblik in het Engels.